снимка: БулфотоКъм настоящия момент няма сериозни инциденти на протестите, но има

...
снимка: БулфотоКъм настоящия момент няма сериозни инциденти на протестите, но има
Коментари Харесай

МВР: В цялата страна на протест са излезли 1780 автомобила, около 3500 протестиращи

снимка: Булфото

Към сегашния миг няма съществени произшествия на протестите, само че има арестувани лица. Четирима души са задържани в цялата страна. Това сподели на брифинг шефът на Главна дирекция " Национална полиция " гл. комисар Христо Терзийски по време на брифинг.

Нямаме съществени произшествия, не са позволени съществени нарушавания на публичния ред. На някои пътни сектори и автомагистрали бяха позволени напълно кратковременни запушвания на пътните артерии, само че след договаряния с протестиращите те бяха освободени. Най-дълго задръстване на пътя беше осъществено в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ". След предприемане на съответните полицейски дейности, беше освободен пътят, сподели основен комисар Терзийски.

Той добави, че и към сегашния миг не престават митингите във Велико Търново, Бургас, Каварна, само че с доста по-нисък интензитет.

В цялата страна на митинг са излезли 1780 автомобила, към 3500 протестиращи. Към сегашния миг има арестувани 4-5 лица. Най-сериозният е в Столична дирекция на вътрешните работи, сподели още шефът на Националната полиция.

На въпрос дали довечера ще бъде блокирана автомагистрала " Люлин ", той посочи, че е имало две групи жители от Перник. Бяха на пл. " Княз Александър I Батенберг " към 50-60 индивида, които имат желание да създадат протестни дейности в региона на пътен възел " Драгичево ", само че ние имаме задоволително сили, тъй че да не допуснем запушването. В момента е много сериозен трафикът от провинцията към София, сподели още основен комисар Терзийски./ novini.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР